Bovenkant van de pagina
Direct naar content

Actief sinds 1964

U kunt niet om Wolves heen!

Wolves Groep

Het was zo rond de jaren zestig dat Egbert Wolves met plannen rondliep om voor zichzelf te beginnen. Na een aantal jaren auto's in zijn vrije tijd te repareren, had hij zo veel kennis in huis om voor zichzelf te beginnen. In het jaar 1964 was het eindelijk zo ver. Aan de Ypeloschoolweg in Wierden had Wolves een aantal schuren ter beschikking om auto's te repareren. Niet veel later beschikte hij over een eigen bergingswagen. Ook was men bij Wolves op het juiste adres voor nieuwe en gebruikte auto's.

Vakgarage Wolves

Elf jaar later bleek het een groot succes te zijn. Daarom breidde het bedrijf zich uit met een vestiging in Rijssen. Er werd een autogarage aan de Reggesingel in Rijssen gebouwd. Toen men in datzelfde jaar ook nog het dealerschap van het automerk Opel kreeg, kon het helemaal niet meer stuk. Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij de stichting Vakgarage. Onze 40-jarige Opelervaring zorgt er mede voor dat wij gespecialiseerd zijn in het merk Opel.

Wolves Mobiliteit

Het bergingsbedrijf is nog steeds gevestigd aan de Ypoloschoolweg in Wierden. Wolves Mobiliteit is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste gerenommeerde bergingsspecialisten van Nederland.

Wat wilt u huren?

contactformulier

Contactgegevens

Wolves Verhuur

Reggesingel 95

7462 XA Rijssen


T. 0548 52 03 33

F. 0548 52 15 09

E. verhuur@wolves.nl

Terug naar de bovenkant van de pagina